Zonnig voordeel

Het hele jaar door

  • Fantastische opbrengst het hele jaar door
  • Ook zonne-energie opbrengst in de winter
  • Top rendement met kwaliteit zonnepanelen
  • Vakkundige installatie door ons Hesi team
  • Een forse besparing op uw energiekosten

21%

BTW retour

 

 

Heerlen

Koperslager 14

6422 PR  Heerlen

045 - 541 22 20

Maastricht

043 - 362 07 05

Sittard / Geleen

 046 - 474 89 28

aachen

0241 - 568 77 603

 

Hesi zonnepanelen

 

Een zonnepanelen installatie zet zonlicht om in elektriciteit. De energie opbrengst en de  besparing hangt af van een aantal factoren, zoals: het aantal zonne-panelen, de hellingshoek, de oriëntatie, het aantal zonuren en vooral ook de kwaliteit van de zonnepanelen.

Opbrengst

De opbrengst van een zonnepaneel wordt uitgedrukt in Watt-Piek (WP),  dit is het maximale elektrische vermogen dat het paneel kan opbrengen. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen, elk met hun eigen opbrengst en levensduur.

Soorten panelen

De zogenaamde Monokristallijn zonnepanelen hebben een hogere opbrengst dan de Polykristallijn zonnepanelen. Ook is er onderscheid tussen de traditionele- en de nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen. Deze laatste zijn sterker, hebben een langere levensduur en leveren meer stroom. Beide in zowel in blauw als Full Black uitgevoerd. Een prachtig stuk techniek, makkelijk in gebruik en nauwelijks onderhoud.

U kunt er zeker van zijn dat uw eenmalige investering in onze  Duitse Solarwatt of Canadian Solar zonnepanelen, een blijvende forse besparing op uw energiekosten zal opleveren.

Zonnepanelen op uw dak?

Maak uw keuze gebaseerd op kwaliteit, want het is een langdurige en duurzame investering in uw woning. Graag willen wij samen de mogelijkheden voor zonnepanelen bij u thuis bekijken. Bel ons gelijk voor vrijblijvend advies.

 

 

 

 

Verdien

slim en veel

met de allerbeste energiecentrale

op uw dak

Doe uw voordeel

de perfecte combinatie

De Solarwatt 'Made in Germany' panelen verdienen het label "uitstekend". Ze zijn sterk, hebben een lange levensduur en leveren meer stroom. Daarbij zijn deze zonne- pv panelen in zowel in blauw als Full Black uitgevoerd. Onze vakkundige installatie staat hierbij garant voor een optimaal rendement.

 

Al met al, zonnepanelen met de perfecte combinatie: meer stroom, hoogste kwaliteit en nog mooi ook. Vraag ons naar de verrassende prijs.

De omvormer

van zon tot stroom

De gelijkstroom die het zonnepaneel opwekt, moet worden omgevormd naar de normale 230v huis spanning. De omvormer vervult deze functie en is de schakel tussen zonnepaneel en het elektriciteitsnet. Als er  meer stroom wordt geproduceerd dan u verbruikt, loopt de elektra meter terug (zie salderen hieronder). U levert hiermee energie aan het energiebedrijf, waarvoor u vervolgens een vergoeding ontvangt. De omvormer wordt binnenshuis geplaatst, geeft een hoog rendement en heeft tal van veiligheidsvoorzieningen.

 

Stimuleringslening

De Provincie Limburg heeft in Januari 2017 de nieuwe stimuleringslening “Duurzaam Thuis” geopend. Deze lening kan u beslist voordeel opleveren. De provincie maakt het namelijk mogelijk om met het geld van deze lening uw woning energiezuinig te maken of om energie op te wekken, bijvoorbeeld door middel van de aanschaf van zonnepanelen. Doordat u met de zonnepanelen direct energie gaat opwekken, kunt u met de uitgespaarde energiekosten de rente (2%) en de aflossing van de lening eenvoudig betalen. De maandelijkse aflossing is lager dan de besparing op uw energierekening. Hierdoor gaat u dus direct geld besparen! Zodra de lening is afgelost, profiteert u volledig en nog vele jaren van uw lagere energiekosten.

Hesi adviseert

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat u nog vragen heeft over deze Duurzaam Thuis lening of dat u samen met ons uw persoonlijk voordeel wilt berekenen. Wij helpen u graag. Overigens verzorgen wij de aanvraag van de stimuleringslening volledig voor u.

 

"Hesi adviseert en regelt het allemaal''

 

Salderen met zonnestroom

stroom aan het energienet terug leveren

Wie met zonnepanelen meer stroom opwekt dan verbruikt, kan stroom aan het energienet terug leveren. Het verschil tussen de hoeveelheid opgewekte en gebruikte energie wordt op de energierekening verrekend. Dit wordt salderen genoemd.

Deze regeling maakt het opwekken van eigen energie financieel aantrekkelijk. Want u ontvangt dezelfde prijs (inclusief belastingen: energiebelasting, opslag Duurzame Energie en BTW) voor de terug geleverde energie als die u betaalt voor de energie die u van de energieleverancier afneemt.

 

Btw teruggave

een groot voordeel in aanschaf

Nog een regeling welke u veel voordeel oplevert is de btw teruggave. Als particulier kunt u btw terug ontvangen van uw investering in zonnepanelen. Hierbij gaat het om 21% Btw over het materiaal en de installatiekosten. Om het  voor u eenvoudig en zorgeloos te maken, verzorgt Hesi de volledige aanvraag  en regelt de btw teruggave. Bij de aanschaf van de zonnepanelen betaalt u bij Hesi dan ook geen Btw.

Ook hierover geven wij u graag persoonlijk meer uitleg. Belt u ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

21%

BTW retour

 

Zonne-energie

De hoeveelheid zonne-energie die de aarde bereikt is enorm. Alleen Nederland al krijgt per jaar de hoeveelheid zonne-energie welke voldoende is om 60 maal in ons totale jaarlijkse energieverbruik te voorzien.

 

Deze onuitputtelijke schone energie kunt u dus benutten. Deze duurzame investering verhoogt de energiezuinigheid en daarmee ook het Energielabel van uw woning.

Ons werkgebied

Amstenrade - Beek - Berg en Terblijt - Bingelrade - Bocholz - Born - Brunssum - Buchten - Bunde - Cadier en Keer - Dieteren - Doenrade - Echt - Eijsden - Elsloo - Epen - Eygelshoven - Eys - Geleen - Grevenbricht - Gronsveld - Gulpen - Heerlen - Hoensbroek - Holtum - Hulsberg - Kerkrade - Klimmen - Koningsbosch - Landgraaf - Lemiers - Limbricht - Maastricht - Margraten - Meerssen - Merkelbeek - Munstergeleen - Nijswiller - Noorbeek - Nuth - Ohe en Laak - Oirsbeek - Onderbanken - Papenhoven - Parkstad - Ransdaal - Roosteren - Schin op Geul -  Schinnen - Sibbe - Simpelveld - Sint Joost - Sittard - Slenaken - Stein - Susteren - Ubachsberg - Ulestraten - Urmond - Vaals - Valkenburg - Voerendaal - Wahlwiller - Wijlre - Wijnandsrade - Wittem.

 

 

Zonnepanelen actie!

21% BTW retour en

mogelijkheid stimuleringslening