Ventilatie

Een nieuwe norm

Kiest u voor de Hesi Eco-fan, dan kiest u voor het beste dat de ventilatiemarkt te bieden heeft. De ventilatie unit voor de luchtverversing van de woonkamer, wc, keuken en badkamer.

 

 

Heerlen

Koperslager 14

6422 PR  Heerlen

045 - 541 22 20

Maastricht

043 - 362 07 05

Sittard / Geleen

 046 - 474 89 28

aachen

0241 - 568 77 603

 

Ventilatie

een nieuwe norm

Om in een woning vocht-, schimmel-, en gezondheidsproblemen te voorkomen is goede mechanische ventilatie noodzakelijk, vooral nu de kier- en luchtdichtheid van de woningen is toegenomen. Woningen worden daarom uitgerust met een mechanisch ventilatiesysteem dat er voor zorgt dat in meerdere woonruimten  een gezond binnenklimaat heerst.

In vergelijking met bestaande ventilatiesystemen, bespaart de gelijkstroom motor  van de Hesi Eco-fan ruim 80% op de energie kosten en levert een forse reductie van CO2 uitstoot. Overigens is de fan fluisterstil en eenvoudig te bedienen.

 

Huren van ventilatie

frisse lucht voor een laag maandbedrag

Voor een laag maandbedrag huurt u deze Eco-fan bij Hesi. Wij zorgen  voor de installatie en  de service,

zodat u er geen omkijken naar heeft.

 

Draadloos

Om het nog gebruiksvriendelijker te maken, is de Eco-fan uit te breiden met de draadloze RFT (radio frequente) bedieningsset. Meerdere bedieningssets voor bijvoorbeeld in de keuken en de badkamer zijn nog praktischer. Zo kunt u dan  vanuit verschillende ruimtes in huis de ventilatie makkelijk instellen. Dit kan ook in combinatie met de drie-standenschakelaar. Met de timerfunctie op deze regelaar(s) kunt u  de unit een vaste tijd laten draaien, waarna de Eco-fan vanzelf terugschakelt. En dat allemaal draadloos.

Bedieningsgemak

De Eco-fan laat zich eenvoudig bedienen met de vertrouwde drie-standenschakelaar. VariĆ«rend van de laagstand voor de nacht,  tot de middenstand voor overdag  en  de hoogstand voor tijdens het koken of douchen.