Thermostaat

Tot op de graad nauwkeurig

Geen ingewikkelde functies, onnodige knopjes of vervelend programmeer werk. De Nefit Easy (Hesi Smart) maakt het u zo makkelijk!

 

 

Heerlen

Koperslager 14

6422 PR  Heerlen

045 - 541 22 20

Maastricht

043 - 362 07 05

Sittard / Geleen

 046 - 474 89 28

aachen

0241 - 568 77 603

 

Thermostaat

eenvoudig, slim en efficiƫnt

De  Nefit Easy / Hesi Smart is een thermostaat met veel voordelen. U kunt de verwarming handmatig regelen of met de app op uw smartphone, of tablet. Met zijn aanwezigheidsdetectie (op basis van uw smartphone) weet hij altijd of er iemand thuis is. Bij afwezigheid zet de Smart de verwarming zelf iets lager. Ook al is het een wonder van techniek, zijn bediening is eenvoudig. Geen ingewikkelde functies, onnodige knopjes of vervelend programmeerwerk.

De Hesi Smart maakt het iedereen makkelijk! Zelfs onderweg kunt u met uw smartphone elke gewenste aanpassing uitvoeren.

 

Service op afstand

volledig automatisch zonder gedoe

De Hesi Smart / Nefit easy helpt niet alleen om energie te besparen maar gaat zelfs nog een stap verder. De thermostaat signaleert een eventuele cv-storing en geeft u daarvan automatisch bericht. Daarbij kan Hesi op afstand het cv toestel controleren, testen en resetten. Wat een gemak!

 

De slimme krachtpatser

de Hesi Smart

Veilig

De versleutelde informatie wordt alleen bewaard in de thermostaat en uw gebruikte smart devices.

Eco indicatie

Het groene eco-blaadje licht op in het display als u zuiniger verwarmt dan normaal.

Modulerend

De thermostaat zorgt dat uw cv toestel moduleert. Ieder verschil met de gewenste temperatuur wordt direct gecorrigeerd. Hierdoor brandt uw cv toestel gemiddeld op een lagere stand, zodat deze minder gas verbruikt.

Zelflerend

De Hesi Smart onthoudt uw voorkeuren en stelt zichzelf in. Dus hoog comfort en energiebesparing zonder moeite.

Inzicht in uw verbruik

De app geeft nauwkeurig inzicht in het gasgebruik voor de verwarming en warm water.

 

Voor elke wens

de juiste thermostaat

Wat uw warmte wensen ook zijn en welke manier van regelen u ook kiest, er is altijd een Hesi thermostaat die  uw wensen vervult. De keus van thermostaat hangt af van uw woonsituatie en de toepassing. Of u nu gebruik maakt van vloerverwarming, een open haard of meerdere zones afzonderlijk wilt verwarmen, wij hebben de thermostaat die dit regelt.

Dit kan van eenvoudige kamerthermostaat tot een weers-afhankelijke regeling. Een thermostaat die u met een eenvoudige handomdraai instelt of een programmeerbare klokthermostaat.