Zonneboiler

Warm water uit zonne-energie

Uw energie rekening verlagen en de CO2 uitstoot terugdringen zal ook zeker uw interesse hebben. Profiteer van gratis zonne-energie en informeer naar de aantrekkelijke overheid subsidie.

 

 

Heerlen

Koperslager 14

6422 PR  Heerlen

045 - 541 22 20

Maastricht

043 - 362 07 05

Sittard / Geleen

 046 - 474 89 28

aachen

0241 - 568 77 603

 

Zonneboiler

Profiteer van gratis zonne-energie

Met ons Zonneboiler systeem wordt de energie van de zon gebruikt om uw douche-, bad- en keukenwater te verwarmen.  Door plaatsing van een Zonnecollector op het dak wordt middels het daglicht de vloeistof in de zonnecollector verwarmt. Deze vloeistof wordt vervolgens in een gesloten circuit omgezet naar warm water voor uw dagelijkse consumptie. Door namelijk de vloeistof  rond te pompen in het voorraadvat /boiler wordt de warmte afgegeven aan het leidingwater. Omdat de ketel minder hoeft te branden wordt tot 60% van het gasverbruik voor tapwater uitgespaard.

In de zomer volstaat de door de zonneboiler opgewekte warmte voor een groot deel in uw dagelijkse behoefte van het warm water. Mocht dit te weinig zijn, dan verwarmt de cv ketel het resterende.

 

Besparing van de zonneboiler

voordelig warm water

Bijna de helft van uw energie(kosten) voor warm water kunt u besparen als u kiest voor een zonneboiler. Bovendien voorkomt u flinke hoeveelheden CO2 uitstoot omdat zonne-energie gebruikt wordt in plaats van fossiele brandstoffen. Een zonneboiler is  duurzaam, want zonlicht / warmte raakt niet op.