Evohome

Warmte regelen per kamer

De juiste temperatuur op de juiste plek, op het juiste moment! Meer comfort, meer controle en meer besparing!

 

 

Heerlen

Koperslager 14

6422 PR  Heerlen

045 - 541 22 20

Maastricht

043 - 362 07 05

Sittard / Geleen

 046 - 474 89 28

aachen

0241 - 568 77 603

 

Evohome

De perfecte temperatuur

In plaats van het hele huis altijd op dezelfde temperatuur te verwarmen, bepaalt u met  de  evohome zoneregeling  de afzonderlijke temperatuur in elke kamer. Stel  eenvoudig uw eigen verwarmingsschema samen en verwarm de kamers die u daadwerkelijk gebruikt. De evohome is makkelijk in gebruik  en alles  gebeurt volledig draadloos. Met de evohome-app regelt u de verwarming via uw smartphone of tablet, efficiĆ«nt en comfortabel.

De evohome betekent dat u altijd de controle heeft over uw verwarmingssysteem,  waar u ook bent. Waarom zou u nog thuis komen in een koud huis? Evohome is geschikt voor vloerverwarming, radiatoren of een combinatie van beide.

 

Geen koude rillingen

warmte op het juiste moment

De Evohome is zelflerend en "weet" hoe lang het duurt om uw huis op te warmen. De verwarming gaat daarom aan als het nodig is om uw kamer(s) op het juiste moment op de perfecte temperatuur te krijgen.

 

Veel energie gaat normaal gesproken naar verwarming en warm water. Verlaag uw energiekosten door de warmte per kamer te regelen en krijg zo meer controle en efficiƫntie. Wat een comfort