Altijd probleemloos

Warmte en warm water

 • Geen eigen investering nodig
 • Warmte zonder onverwachte kosten
 • Inclusief installatie, onderhoud en 24 uur service
 • Lage huur- of koopprijs

v.a.

28 euro

p/mnd

 

 

Heerlen

Koperslager 14

6422 PR  Heerlen

045 - 541 22 20

Maastricht

043 - 362 07 05

Sittard / Geleen

 046 - 474 89 28

aachen

0241 - 568 77 603

 

Cv ketels van Hesi

huren of kopen?

Natuurlijk wilt u geen onnodig geld uitgeven om uw huis te verwarmen. Daarom is het goed om de voordelen van het huren van een nieuwe cv ketel  te overwegen.

CV ketel huren

Het huren van onze cv ketels is zorgeloos! U komt niet voor  verrassingen te staan want de installatie, onderhoud, reparaties en de 24 uur service zijn volledig inbegrepen. U geniet dus zorgeloos van alle voordelen van een modern Nefit cv toestel. De lage huur bedraagt slechts v.a. € 28,- p/mnd. All-in.

CV ketel kopen

Kiest u er toch liever voor om uw Nefit /Bosch cv ketel te kopen... dan raden wij daarbij onze all-in service aan. Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Wilt u meer weten over de verschillende type cv ketels? Lees dan hieronder verder over de Nefit / Bosch cv ketels.

Advies over een CV ketel

Het verstandigste is dat wij bij u thuis bekijken welke cv ketel het meest geschikt is voor uw huis en past bij uw wensen. Wij doen dit gratis en vrijblijvend. Bel of mail ons gewoon even. Wij komen u met plezier bezoeken.

 

 

Welke van de cv ketels past bij u?

Onderstaand treft u een overzicht aan van onze verhuur  en verkoop cv ketels. Maar welke cv ketel het beste bij u past, hangt af van nogal wat situaties.  Bijvoorbeeld, hoe groot is uw gezin en woning. Natuurlijk willen wij u graag helpen om een verstandigste keuze te maken. Daarom is een gratis en vakkundig advies bij u thuis de beste keus.

Hesi Eco-comfort 2 / Nefit

Bent u op zoek naar een degelijk, betrouwbaar, robuust en fluisterstil HR-toestel, dan is de Hesi Eco-comfort 2 een goede keuze. Dit toestel is gemakkelijk te bedienen, compact, energiezuinig en geproduceerd door Nefit. De twe uitvoeringen, de CW3 en CW4 verschillen in de liters warm water opbrengst. Bekijk ook onze folder >

Hesi Premium 2 / Nefit

Met de Hesi-Premium2 haalt u de nieuwste generatie HR-cv ketel in huis. Het is een verwarmingsketel die "meevoelt" en zichzelf programmeert naar  uw warm watergebruik. Deze techniek  zorgt voor extra energie besparing, een hoger rendement en royaal warm water.  De cv ketel  heeft een High Speed warmtewisselaar, de best presterende cv pomp en  intelligente software. Zie ook onze folder >

Hesi / Nefit 9000i

De Nefit 9000i staat voor maximale prestaties. Deze Nefit is een topkwaliteit solo (alleen verwarming) HR-toestel: makkelijk, zuinig in gebruik en stil. Perfect te bedienen met de Hesi Smart / Nefit Easy thermostaat. De uitstraling is robuust en de vormgeving stijlvol. Te verkrijgen in 25, 35 of 50kW.

 

Voor volop warmwatervoorziening wordt de Nefit  9000i gecombineerd met een bijpassende boiler van 120 tot 1000 liter. Wat uw was- of douche gewoontes ook zijn, hoe vaak de warme kraan ook open gaat, hoeveel warm water er ook nodig is, de Nefit 9000i kan het moeiteloos aan. Bekijk de folder >

40 liter ingebouwde warm water boiler

Hesi Premium 2 incl. 40 liter boiler / Nefit

De Premium2 CW6 uitvoering is gelijk bovenstaande cv ketel, maar is daarbij uitgerust met een 40 liter warm water boiler. Dit staat garant voor snel warm water comfort. Het energielabel vertelt hoe energiezuinig de cv ketel werkt. De Hesi Premium2 krijgt zelfs het label A+ in combinatie met de Hesi Smart / Nefit easy thermostaat. Bekijk de folder >

 

Onderhoud

Elk toestel heeft periodiek onderhoud nodig. U krijgt hierover automatisch bericht  van Hesi, om zo samen een datum en dagdeel in te plannen. Het toestel wordt dan volledig gecontroleerd en indien nodig voorzien van nieuwe onderdelen voor een veilige en optimale werking. Bij een huur toestel (of koop toestel met all-in onderhoudscontract) zijn er uiteraard geen kosten

24 uur service

Hesi is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor spoedeisende storingen. Ons eigen team van vakkundige  monteurs biedt een ijzersterke service en zorgt ervoor dat u niet in de kou komt te zitten.

 

Lees meer over service >

 

Niet de makkelijkste keuze

liever persoonlijk en vakkundig advies

Er is nogal een aanbod van cv ketels  en een keuze hierin blijkt niet slechts aan de hand van folders of internet informatie te maken. U krijgt pas goed inzicht aan de hand van een eerlijk advies en waarbij vakkundig gekeken wordt naar de mogelijkheden. Onze adviseurs houden rekening met de details om zo te bepalen welke cv ketel het beste bij u past. Niet alleen in warmte en opbrengst, maar ook in prijs.

 

Onze slogan "Hesi... het is de warmte die je voelt" willen wij beslist waarmaken.  Wilt u dus een eerlijk advies welke cv combi ketel u het beste kunt huren of kopen, twijfel dan niet en bel Hesi.

 

CV ketel huren

de voordelen nog eens op een rij

Ten eerste heeft u natuurlijk niet de aanschafkosten en installatiekosten van een nieuwe cv ketel indien u een cv ketel gaat huren. U huurt u de nieuwe cv ketel  tegen een gunstig laag maandbedrag inclusief de installatie. Hieronder staan enkele voordelen van het huren van een cv ketel.

 • Geen hoge eigen investering voor de nieuwe cv ketel
 • Lage huur per maand voor de nieuwe topkwaliteit cv ketels van Nefit.
 • Een cv ketel huren is inclusief  vakkundige installatie door eigen monteurs
 • Het huren van een cv ketel is zorgeloos, want cv ketel onderhoud en onderdelen zijn volledig inbegrepen
 • De huur cv ketels zijn uitsluitend van absolute topmerken Nefit en Bosch
 • De cv ketel huur, verzekerd u ervan dat een evt. cv storing snel wordt verholpen door onze 24 uur service
 • Bij het huren van uw cv ketel zijn er geen onverwachte kosten
 • Snelle zorgeloze installatie van uw nieuwe cv ketel
 • Geen kosten achteraf bij het huren van uw cv ketel

Bij het huren van één van onze cv ketels betaalt u de maandelijkse huur zoals wij met u zijn overeengekomen. Er zijn geen onverwachte kosten achteraf. U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan

 

Hesi

Hesi is een Limburgs bedrijf  en bestaat sedert 1933. Wij werken met een fantastisch team van eigen monteurs en adviseurs in Zuid Limburg. Ook in Duitsland installeren wij cv ketels in het gebied rond Aken - Herzogenrath - Geilenkirchen.

 

Ons werkgebied in Zuid Limburg beslaat de postcode gebieden van 6101 - 6469. Hierbij een alfabetische volgorde van de betreffende steden en dorpen. Dus wilt u een cv  huren of kopen, bel ons dan even voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Ons werkgebied

Amstenrade - Beek - Berg en Terblijt - Bingelrade - Bocholz - Born - Brunssum - Buchten - Bunde - Cadier en Keer - Dieteren - Doenrade - Echt - Eijsden - Elsloo - Epen - Eygelshoven - Eys - Geleen - Grevenbricht - Gronsveld - Gulpen - Heerlen - Hoensbroek - Holtum - Hulsberg - Kerkrade - Klimmen - Koningsbosch - Landgraaf - Lemiers - Limbricht - Maastricht - Margraten - Meerssen - Merkelbeek - Munstergeleen - Nijswiller - Noorbeek - Nuth - Ohe en Laak - Oirsbeek - Onderbanken - Papenhoven - Parkstad - Ransdaal - Roosteren - Schin op Geul -  Schinnen - Sibbe - Simpelveld - Sint Joost - Sittard - Slenaken - Stein - Susteren - Ubachsberg - Ulestraten - Urmond - Vaals - Valkenburg - Voerendaal - Wahlwiller - Wijlre - Wijnandsrade - Wittem.

 

 

Hesi Premium 2 / Nefit