Hesi service

Voor de juiste hulp

 

 

Heerlen

Koperslager 14

6422 PR  Heerlen

045 - 541 22 20

Maastricht

043 - 362 07 05

Sittard / Geleen

 046 - 474 89 28

aachen

0241 - 568 77 603

 

Storing cv ketel

problemen met uw verwarmingsketel

Het zou kunnen voorkomen dat een cv toestel plotseling uitvalt en een storing aangeeft. Deze storingscode kunt u zien op het display van de cv ketel. In veel gevallen kunt u zelf met een simpele handeling de storing verhelpen.

Geen warmte in huis

Controleer allereerst de batterijen van de kamerthermostaat en vervang deze indien nodig. Controleer of er voldoende water in het toestel zit.

Storing in de CV Ketel

Een storing wordt aangegeven door het knipperen van een letter/cijfercombinatie in het display.

Druk op de knopje "reset" (of het knopje naast het driehoekje met !) en hou deze kort ingedrukt.  Daarna heeft de ketel heeft 1 tot 2 minuten nodig om te resetten.

Indien de storingsmelding terugkeert, bel  dan met Hesi   en vermeld svp  de storingscode hierbij. Onze 24 uur service zorgt ervoor dat de storing spoedig wordt verholpen.

 

Bijvullen

van uw cv ketel

Uw ketel moet een waterdruk hebben tussen 1 tot 2 bar. Indien de waterdruk te laag is, dient u   water bij te vullen om cv warmte te krijgen en om schade aan uw verwarming te voorkomen. Een makkelijke handeling die u zelf kunt uitvoeren. Het wordt allemaal eenvoudig uitgelegd in onderstaande video.

 

Hulp op afstand

begeleiding via Teamviewer

In sommige gevallen kan het nodig zijn om aanpassingen in uw modem door te voeren. Bijvoorbeeld om een slimme thermostaat of solar-omvormer correct aan het internet te koppelen. Mocht dit nodig zijn, dan zullen wij samen met u een eenvoudige procedure doorlopen. De onderstaande knop  "teamviewer" zal op aanwijzing en volgens de telefonische instructie van Hesi, hiervoor worden gebruikt.

 

Handleidingen

Indien u een gebruiksaanwijzing wilt inzien, kijk dan even bij onderstaande handleidingen voor cv verwarmings ketels, thermostaten, ventilatie unit of zonneboiler. Alle bestanden zijn in PDF opgemaakt en kunt u downloaden. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen voor verdere hulp of informatie.

 

 

Druk op de knopje "reset" (of het knopje naast het driehoekje met) en hou deze kort ingedrukt.  Daarna heeft de ketel heeft 1 tot 2 minuten nodig om te resetten.