Since 1933

 

U wilt natuurlijk  geen onnodig geld uitgeven om uw huis te verwarmen. Dus waarom zou u dan eigenlijk een  nieuw toestel kopen als huren zoveel meer  voordelen biedt !

 

De huur van een cv ketel is namelijk volledig zorgeloos.  Installatie, onderhoud, reparaties en de 24 uur service zijn compleet inbegrepen.  U komt dus nooit meer voor onaangename verrassingen te staan of in de kou  te zitten, terwijl u geniet van de  voordelen van een modern energiezuinig cv toestel. Dit alles tegen een lage huurprijs v.a  € 27,- per maand zonder een euro eigen investering.

HUUR
UW
CV KETEL

Huren van een cv ketel

 

Wat uw wensen voor warmte of warm water ook zijn, wij zullen ze voor u waar maken.

Hesi heeft de cv ketel  die helemaal bij u past, zoals u hieronder kunt lezen.

Wilt u dus uw cv ketel vervangen... dan helpen wij u graag om de juiste keuze te maken.

 

Hesi Eco-comfort²

 

Een professioneel toestel dat in alle behoeften van verwarming en warm water voorziet, zo laat onze combiketel de Hesi Eco-comfort²  zich als beste omschrijven. Gemakkelijk te bedienen,  compact en energiezuinig. Eigenlijk een no-nonsense toestel zonder de extra’s van onze andere HR- toestellen, doch even betrouwbaar, robuust en fluister stil.

 

Er zijn twee uitvoeringen, de CW3 en CW 4, welke verschillen in de hoeveelheid warm water opbrengst. Deze combiketel huren is gunstig in prijs. Ook de koopprijs zal u aangenaam verrassen.

 

 v.a.

€ 27,-

p/mnd

incl.

thermostaat

De Hesi smart thermostaat: eenvoudig slim en nauwkeurig met een stijlvol design, een wonder van comfort en gemak. de Nefit Easy.

HRC 2... volop warmte

 

De HRC 2 is een top ketel en geeft hoog rendement op verwarming en warmwaterbereiding. De ketel is uitermate betrouwbaar want hij is gebouwd met de beste  componenten.   Zo is de HRC 2 voorzien een hoogwaardige warmtewisselaar. Daarnaast heeft hij standaard een modulerende pomp, welke het vermogen van de ketel automatisch aanpast aan de warmtevraag. Het slimme regel- en besturingssysteem, Heatronic, zorgt ervoor dat de installatie perfect werkt én dat u de ketel eenvoudig kunt bedienen.

 

Er zijn drie uitvoeringen: de  30 HRC 2, 35 HRC 2 , 42 HRC 2 en geven opeenvolgend 13, 16 en 20 liter warmwater p/min op 40º.

DE HRC 2 zorgt voor comfortabel en overdadig warmteplezier.

 

HRS 2... eindeloos warmwater plezier

 

De HRS 2 biedt u net als voorgaand toestel een hoog rendement  op uw verwarming en warmwaterbereiding. Ook dit toestel is voorzien van de doorontwikkelde warmtewisselaar, is eveneens modulerend en heeft het slimme Heatronic besturingssysteem aan boord.

 

Maar heeft u  behoefte aan veel warm water? Wilt u gewoon kunnen douchen als in de keuken de warmwaterkraan wordt opengedraaid? Dan is dit Comfortsysteem écht iets voor u, want u heeft dan altijd een ruime voorraad warmwater. U heeft de keuze uit een 120 of 160 liter voorraadsysteem in combinatie met de 35 HRS 2, of  de 42 HRS 2 ketel.

 

Beslist de ketel die helemaal bij u past.

 

 

Onderhoud

 

 

Elk toestel heeft periodiek onderhoud nodig. U krijgt hierover automatisch bericht  van Hesi, om zo samen een datum en dagdeel in te plannen. Het toestel wordt dan volledig gecontroleerd en indien nodig voorzien van nieuwe onderdelen voor een veilige en optimale werking. Bij een huurtoestel (of een kooptoestel met all-in onderhoudscontract) zijn er uiteraard geen kosten.

24 uur service

 

 

Hesi is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor spoedeisende storingen. Ons eigen team van vakkundige  monteurs biedt een ijzersterke service en zorgt ervoor dat u niet in de kou komt te zitten.

Bekijk hier de foto galerij

Hesi... het is de warmte die je voelt !

Informatie aanvraag

Svp alle velden invullen

Hesi contact

 

Koperslager 14

6422 PR  Heerlen

 

Heerlen

Maastricht

Sittard / Geleen

 

Aachen

 

 

Kvk 14023805

Btw NL 007377162B01

 

 

 

 

045 - 541 22 20

043 - 362 07 05

046 - 474 89 28

 

0241-568 77 603

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Storingen svp telefonisch melden

045-541.22.20